ГЕРБ ще застане отново зад кандидатурата на Димитър Николов, настоящ кмет,

...
ГЕРБ ще застане отново зад кандидатурата на Димитър Николов, настоящ кмет,
Коментари Харесай

Димитър Николов ще е кандидатът на ГЕРБ за Бургас


ГЕРБ ще застане още веднъж зад кандидатурата на  Димитър Николов , сегашен кмет, за локалните избори през октомври, разгласи Бойко Борисов през днешния ден при посещаване в града.

" Около 15 септември ще имаме подготвеност да приказваме за претендентите ни за кметове. Ако ме питате за Бургас особено си е Димитър Николов ", съобщи Борисов.Той уточни и още едно име - на сегашния кмет на Община Поморие  Иван Алексиев.Борисов е в Бургас, с цел да посети нова онкологична клиника към болница " Дева Мария ".

„ Наша съществена цел е да понижим потока на български пациенти към Турция, Германия и други страни. Разполагаме с най-хубавите български лекари, в това число и такива, които работят в чужбина ", сподели притежателят на болницата Семир Абумелих.

Пред публицисти Бойко Борисов сподели, че болничното заведение разполага с един от общо четирите в Европа най-модерни апарати за лекуване на онкологично заболели пациенти. „ Много значимо е това, че съумяваме да върнем българските експерти от чужбина още веднъж в България. Това е огромна работа, тъй като доста фамилии... ето в този момент сега сестра ми е болна от рак, са изумени от този камшик на нашето съвремие ", сподели Бойко Борисов.

Официалното разкриване е планувано за 8 септември тази година.

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР